Kad pomislite na učenje stranog jezika, verovatno se setite srednje škole i silnih gramatičkih pravila koje ste učili napamet, a niste znali kako da ih primenite u govoru. Chalk Talk je škola sa malo drugačijim pristupom nastavi.
Mi vas učimo da ta ista pravila upotrebite u realnim situacijama. Recimo, ako ponavljamo sadašnje vreme, naučićemo vas da pričate o svojim interesovanjima, opišete najboljeg prijatelja ili svoje dužnosti na poslu.
Chalk Talk je zajednički poduhvat dveju dugogodišnjih koleginica. Inspirisane višegodišnjim iskustvom i uspehom naših prethodnih đaka, došle smo na ideju da stvorimo okruženje gde đaci ne samo uče jezik već i razmenjuju svoje ideje bez straha i pritiska, i obogaćuju svoja znanja o drugim ljudima i kulturama.
Naš tim čine diplomirani profesori jezika koji su posvećeni svom poslu i redovno se edukuju o novim metodama u učenju jezika. Međusobna saradnja i komunikacija vrlo su nam bitne kako bismo osmislili najbolji način da savladate jezik i vidite rezultate svog rada.

Zakažite besplatne konsultacije sa nama da zajednički osmislimo pravi kurs za vas.

Gordana Ranđić

Diplomirani profesor engleskog jezika sa višegodišnjim iskustvom u držanju nastave. Želim svojim đacima isto što želim i samoj sebi – časove koji su dinamični, sadržajni, ali i zabavni. Pripremiti takve časove možda jeste izazov ali je i mnogo veća nagrada kada moji đaci istovremeno uče i uživaju u procesu učenja.

Tijana Mojić

Diplomirani master anglista sa višegodišnjim iskustvom u držanju nastave.
Volim da predajem jer svaki đak usvaja jezik na drugačiji način što mi omogućava da budem kreativna i osmislim različit pristup za svakoga.

© 2021 All Rights Reserved
Carefully crafted by Addictive Design
© 2021 All Rights Reserved               Carefully crafted by Addictive Design