Koji su vam kursevi dostupni?

Upoznajte se sa našim kursevima konverzacije i odaberite pristup koji odgovara vašim potrebama.

Opšti konverzacijski

Opšti konverzacijski kurs cene

Zašto konverzacija?

„U školi smo samo učili gramatiku i čitali tekstove, retko smo pričali na engleskom. Strah me je da ću
da pogrešim.“

Strani jezik se uči kroz četiri jezičke veštine, a to su pričanje, slušanje, čitanje i pisanje. Nažalost, većina ljudi koja uči engleski ne susreće se jednako sa sve četiri veštine. Kada ste išli u osnovnu ili srednju školu, najverovatnije ste čitali i prevodili tekstove, ali vam je bilo dosta teško da prepričate te iste tekstove, ili ste učili nove reči, ali vam nije bilo baš jasno u kojim situacijama da ih koristite.

Zato je na časovima u školi Chalk Talk najzastupljenija veština pričanja, kako biste naučili da primenite novo znanje. 

Šta dobijam upisom na opšti konverzacijski kurs?

Pravimo lekcije, pronalazimo materijale i prilagođavamo ih vašim potrebama, kako biste što lakše savladali gradivo.

Strani jezik se može učiti na pregršt različitih načina, od korišćenja udžbenika do gledanja serija. Mi se trudimo da vam sastavimo lekcije koje će biti poučne, u skladu sa vašim stepenom znanja, ali i dovoljno zabavne, jer verujemo da će vas interesantne lekcije motivisati da brže napredujete. Uzmimo za primer video snimak motivacionog govora ili scenu iz vašeg omiljenog filma. Jezičke jedinice koje se mogu obraditi u okviru ovakve lekcije su: veština slušanja, vokabular, gramatičke konstrukcije, pričanje i pisanje recenzije.

Časovi su individualni, stoga je profesor potpuno posvećen samo vašem napretku.Kada se uči strani jezik u velikim grupama, često se desi da nemate dovoljno vremena da izrazite svoje mišljenje. Na ovim časovima imaćete priliku da vi govorite veći deo časa i samim tim i brže usavršite svoje znanje.

Na kraju svakog časa dobićete beleške i sav materijal koji je korišćen na času. Ne morate da trošite vreme na hvatanje beleški; profesor će vam proslediti sve što ste radili na času, zajedno sa lekcijom koju ste obradili.

Zašto mi je potreban?

 • Želite da aktivirate pasivno znanje engleskog jezika.
  Sigurno ste se našli u situaciji da kad čitate knjigu ili članak u novinama, većinu reči razumete ili prepoznajete, ali kad treba sami da sastavite rečenicu, ne možete da se setite reči koje su vam potrebne. Na časovima opšte konverzacije naučićete kako da prevaziđete tu prepreku.
 • Dosta vam je više straha od pravljenja grešaka.
  Koliko puta ste se našli u situaciji da niste sigurni kako se tačno kaže nešto na engleskom ili rečenica koju ste smislili vam ne zvuči ispravno pa ste odlučili da ćutite kako ne biste napravili grešku. Časovi opšte konverzacije pomoći će vam da se oslobodite tog straha.

Lakše je u dvoje

Ako ipak ne volite da učite sami, opšti konverzacijski kurs engleskog jezika možete pohađati i u paru. Upišite se sa prijateljem, partnerom, članom porodice, ili kolegom, i zajedno progovorite jezik.

Koliko traje čas?

Časovi na opštem konverzacijskom kursu mogu trajati 30 ili 60 minuta. Vi birate koja dužina časova vam najviše odgovara i koliko često ćete imati časove.

Ukoliko vam je raspored popunjen i nemate dovoljno slobodnog vremena, a želite da radite na sebi, časovi od 30 minuta su idealni za vas. Recimo, pauzu na poslu možete iskoristiti za ručak i učenje engleskog.

Prijavite se za naše besplatne konsultacije kako bismo odredili nivo vašeg znanja i kreirali kurs samo za vas. A ukoliko odmah želite da saznate koliko dobro poznajete engleski jezik, uradite naš online test

Opšti konverzacijski kurs cene

Poslovni konverzacijski

Poslovni konverzacijski kurs cene

„Radim u internacionalnoj kompaniji gde mi je engleski potreban u svakodnevnoj komunikaciji, ali me je strah da pričam na engleskom, jer se bojim da moj nivo znanja nije dovoljno dobar.“ 

Šta dobijam upisom na poslovni konverzacijski kurs?

Napravićemo lekcije u skladu sa vašim potrebama i stepenom znanja. Lekcije mogu sadržati sve četiri jezičke veštine, a to su pričanje, slušanje, čitanje i pisanje. Na časovima u školi Chalk Talk svakako je najzastupljenija veština pričanja, kako biste naučili da primenite novo znanje. Mi se trudimo da vam sastavimo lekcije koje će biti poučne, ali i dovoljno zabavne, jer verujemo da će vas interesantne lekcije motivisati da brže napredujete.

Časovi su individualni, stoga je profesor potpuno posvećen samo vašem napretku. Kada se uči strani jezik u velikim grupama, često se desi da nemate dovoljno vremena da izrazite svoje mišljenje. Na ovim časovima imaćete priliku da vi govorite veći deo časa i samim tim i brže usavršite svoje znanje.

Na kraju svakog časa dobićete beleške i sav materijal koji je korišćen na času. Ne morate da trošite vreme na hvatanje beleški, profesor će vam proslediti sve što ste radili na času, zajedno sa lekcijom koju ste obradili.

Zašto mi je potreban?

 • Želite da aktivirate pasivno znanje engleskog jezika.
  Sigurno ste se našli u situaciji da kad čitate neku stručnu literaturu na engleskom, većinu razumete, ali kad treba sami da kažete nešto, ne možete da se setite reči koje su vam potrebne. Na časovima poslovnog konverzacijskog kursa naučićete kako da prevaziđete tu prepreku.

 • Dosta vam je više straha od pravljenja grešaka.
  Koliko puta ste se našli u situaciji da niste sigurni kako se tačno kaže nešto na engleskom ili rečenica koju ste smislili vam ne zvuči ispravno pa ste odlučili da ćutite kako ne biste napravili grešku. Časovi poslovnog konverzacijskog kursa pomoći će vam da se oslobodite tog straha.

 • Želite da napredujete na poslu.
  U današnje vreme, kako biste dobili dobru poslovnu ponudu ili napredovali na poslu, znanje engleskog jezika je često preduslov. Na časovima poslovne konverzacije, naučićete potrebnu terminologiju i kako da se snalazite u različitim poslovnim situacijama – od učestvovanja u sastancima do pisanja poslovnih imejlova.

Lakše je u dvoje

Ako ipak ne volite da učite sami, poslovni konverzacijski kurs engleskog jezika možete pohađati i u paru. Upišite se sa kolegom ili prijateljem, i zajedno progovorite jezik.

Koliko traje čas?

Časovi na poslovnom konverzacijskom kursu mogu trajati 30 ili 60 minuta. Vi birate koja dužina časa vam najviše odgovara i koliko često ćete imati časove.

Ukoliko imate dosta posla i teško vam je da odvojite vreme za časove od 60 minuta, mi vam preporučujemo časove od 30 minuta koje ćete lako uklopiti u vaš raspored – pre posla, na pauzi, posle posla ili na poslovnom putovanju.

Prijavite se za naše besplatne konsultacije kako bismo odredili nivo vašeg znanja i kreirali kurs samo za vas.
A ukoliko odmah želite da saznate koliko dobro poznajete engleski jezik, uradite naš online test

Poslovni konverzacijski kurs cene
© 2021 All Rights Reserved
Carefully crafted by Addictive Design
© 2021 All Rights Reserved               Carefully crafted by Addictive Design